Uspesi
U školi fudbala Winner uspesi su relativan pojam. Svi koji mere uspeh u trenerskom poslu, a naročito u radu sa decom moraju znati da je rezultat samo jedan od merila uspeha. Jer se u svaku školu fudbala jedne godine upiše talentovana generacija, a jedne godine manje talentovana. Pa tako rezultatski uspeh sa talentima ne znači da je trener dobar kao što i rezultatski neuspeh sa manje talentovanim dečacima ne znači da je trener loš.
 
Škola fudbala Winner je osnovana 2002 godine i samom činjenicom da na ovim prostorima ne samo da postoji nego se niz godina ubraja u najbolje škole fudbala u Srbiji postigla je jedan od svojih najvećih uspeha.

Pod ostalim uspesima smatramo i to što se deca druže i van treninga pa se na svakom rođendanu okupi više drugara iz kluba nego iz škole. Drugarstvo i porodična atmosfera u klubu je ono čime želimo da se razlikujemo od ostalih.

Važno je istaći i da dosta dece bivših članova škole fudbala Winner sa dosta uspeha trenira i igra u omladinskim pogonima, kako našeg kluba fudbalskog kluba 011 tako i  u drugim klubovima čiji se omladinski pogoni takmiče pri prvim ligama FSB-a. Isto tako određen broj igrača svoju karijeru gradi i u dva naša najveća kluba Partizanu i Crvenoj Zvezdi. Prvi koji su krenuli tim putem su naši reprezentativci i svetski prvaci Marko Grujić i Vukašin Jovanović kao i golman FK Jagodina Đorđe Nikolić.

Od rezultatskih uspeha škola fudbala Winner se može pohvaliti osvajanjem mnogobrojnih trofeja kako u zemlji tako i u inostranstvu. U našim vitrinama je preko sto pehara osvojenih na raznim takmičenjima. Naš najveći uspeh je veliki broj novih polaznika koji se svakodnevno upisuju na preporuku naših starih članova, što dovoljno govori o kvalitetu rada u školi fudbala Winner.