O nama
Škola fudbala WINNER osnovana je 02.10.2002. godine u Beogradu. Rešenjem Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije zvanično je registrovana 30.10.2002. godine. Osnivač WINNER-a je Igor Ziherl, viši fudbalski trener iz Beograda.

Igor Ziherl je rođen 02.10.1975. godine u Beogradu. Aktivno je igrao fudbal u mlađim kategorijama Železnika i Zmaja iz Zemuna. Zbog povrede je prerano prekinuo aktivnu igračku karijeru i odlučio da se posveti trenerskom pozivu.

Sportsku akademiju u Beogradu upisao je školske 1999/2000. godine i završio je u roku. Diplomirao je u aprilu 2002. godine u klasi profesora Radivoja Radosava na temu "Priprema i sprovođenje kontra napada u fudbalu" sa ocenom 9.Takodje je sa uspehom I zavrsio skolovanje za UEFA A licencu,gde je na zavrsnom ispitu branio rad na temu Individualni rad sa igracima u okviru grupnog treninga.


Danas, škola fudbala Winner broji oko 240 članova koji treniraju na tri lokacije u gradu. Iz nase skole u fudbalski svet su otisli neki od danas poznatih fudbalera kao sto su Marko Grujić, Vukašin Jovanović, Djordje Nikolić.

Ciljevi škole fudbala Winner su da se u našoj školi deca druže, igraju utakmice, a poseban akcenat je stavljen na putovanja u inostranstvo. Svake godine škola fudbala Winner putuje na jedan od turnira koji se organizuju po celoj Evropi. Želimo da na tim putovanjima deca upoznaju druge zemlje i druge kulture. Cilj nam je da vreme koje provedu u našoj školi deca pamte po lepom druženju i putovanjima.

Pored navedenih ciljeva mi se naravno trudimo da postignemo i one sportske ciljeve vezane za napredak i razvoj svih polaznika. Sportski ciljevi su razvoj svih motoričkih sposobnosti kod igrača pri tom poštujući senzitivne faze, tehnička i taktička obučenost prilagođena njihovom uzrastu kao i razvijanje smisla za igru kod svakog našeg polaznika.


Planovi za budućnost su veliki. Osnivanje prve fudbalske akademije u Srbiji i Beogradu u kojoj će se raditi po unapred utvrđenom planu i programu. Osnivanje prvog centra za dodatni rad sa mladim fudbalerima u kojem će moći da vežbaju svi mladi fudbaleri bez obzira u kom klubu trenutnu treniraju.Uspostavljanje jedinstvenog i prepoznatljivog sistema treninga čiji će cilj biti stvaranje mladih igrača, i na kraju saradnja sa jednim od velikih Evropskih klubova kako bi naša deca bila prepoznata na fudbalskoj mapi Evrope.