Stručni štab

ZIHERL IGOR


Obrazovanje: Visa trenerska skola u Beogradu, UEFA A licenca


Profesionalno iskustvo:2000-2001 Trener petlica i skole fudbala u fk Milutinac i rukovodilac skole fudbala stari Dif ; 2002 - Osnivac,direktor i trener u skoli fudbala Winner; 2008-2011 Osnivac,direktor i trener u Fk Brodarac/Winner (liga skola fudbala2008/09, petlici 2009/10,mladji pioniri 2010/11).Za to vreme obezbedjen ulazak u I pionirsku ligu beograda,Kadetesku ligu Srbije; 2009-Osnivac i koordinator lige malih sampiona; 2010-Direktor letnjeg kampa mali sampioni; 2011-Osnivac i sportski direktor u FK 011 nastalom fuzijom FK Dusanovac i FK Winner. Do sada obezbedjen ulazak u I pionirsku ligu Beograda,kao i osvojeno 1.mesto u kadetskoj ligi Beograda u sezoni 2014/15

ALEKSANDAR JASNIĆ


Obrazovanje: Viša Trenerska Škola u Beogradu

Igračka karijera: Mlađe kategorije Sloge iz Kraljeva, Seniorski tim (igrao Savezni rang-drugu ligu), Komgrap, Jedinstvo Surčin, Dorćol, Milutinac, Balkan Mirijevo i Posavac

Trenerska karijera: Škola fudbala Viner-od 2009 godine (uzrast od 6 do 11 godina)

STEFANOVIĆ IVAN


Profesionalno iskustvo: Trener petlica i pionira u Fk “Zemun”, trener pionira u Fk “Bubamara” - Beograd, trener mladjih kategorija u Fk “Studentski grad” – Beograd. Trenutno, trener u skoli fudbala “ Winner “ za uzrast od 6-11 godina 2006, 2007, 2008 Trener,asistent i instruktor na letnjim mini-maxi kampovima.


Obrazovanje: Visa trenerska skola u Beogradu,visoka trenerska skola u Beogradu, uefa B licenca

Prof. Dr Marko Kimi Milić


Obrazovanje: Visoka sportska skola za obrazovanje trenera I menadzera Akademija fudbala Beograd, Zvanje – menadzer u sportu.


Igračka karijera: Sa sest godina je bio odabran od strane Stjepana Bobeka I Rajka Mitica da bude ucesnik u skoli fudbala pod njihovim pokroviteljstvom. U mladjim kategorijama bio je u klubovima OFK Balkan Bukovica, FK Obilic, OFK Beograd (seniori), FK Jedinstvo iz Surcina (seniori).

Trenerska karijera: Trener mladjih kategorija u FK Trudbenik, trener seniorskog tima FK Mladost iz Beograda, pomocni trener mladjih kadeta FK Zemun (Kadetska liga Srbije), trener bazicnog fudbala u FK Zemun.